Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про безпосередній продаж майнаПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК»

27.07.2016

           З метою виконання рішення Комітету з питань організації продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за №30/16 від 08.04.2016 Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» повідомляє, що продовжує продаж активів (основних засобів) банку шляхом безпосереднього його продажу фізичним та/або юридичним особам чи на комісійних які не використовуються банком.

         Майно банку, яке пропонується до реалізації шляхом безпосереднього його продажу фізичним та/або юридичним особам чи на комісійних умовах, та яке використовується банком під час ліквідації, буде пропонуватись до продажу після вивільнення з користування з відповідним оприлюдненням необхідної інформації на сайті банку.

         Ознайомитись з майном виставленим на безпосередній продаж (Додаток 1частина3) можна в робочі дні з 10.00 до 13.00 години та/або з 14.00 до 16.00 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером телефоном 067-601-23-55.

         Майно знаходиться за адресами: 02098, м. Київ, вул. Дніпровська Набережна, 13 та Київська обл., Бориспільський р-н, с. Щасливе, вул. Демидова, 2.

         Для участі в безпосередньому продажу зацікавлена особа надає заяву за встановленою формою (Додаток 2), де вказує об’єкт продажу і ціну за якою вона готова його придбати. Кожному учаснику безпосереднього продажу буде надано номер подавача заяви при реєстрації. Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Банку приймається рішення про продаж майна, оформленого відповідно до Додатку №3 за найвищою запропонованою ціною, проте, яка не може бути нижчою початкової ціни продажу, що затверджена Фондом гарантування  вкладів фізичних осіб. Рішення буде опубліковане на сайті ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» http://www.ugpb.com/ протягом двох днів після реєстрації заяви.

         З покупцем укладається договір купівлі-продажу (Додаток №4) не пізніше двох робочих днів після погодження заяви на продаж. Кошти покупцем перераховуються на накопичувальний рахунок або вносяться готівкою в касу банку не пізніше наступного дня після укладання договору.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає. Будь-які придбані речі, що не будуть вивезені покупцем в термін встановлений договором купівлі-продажу, залишаються власністю банку.

         Зацікавлені особи, що подали заяви, але не уклали договір купівлі-продажу чи не сплатили кошти за майно у затверджені строки, не допускаються до участі в безпосередньому продажу протягом наступного року з моменту подачі заяви, при цьому, їх заяви на придбання майна анулюються.