Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» СТОСОВНО ПРОДОВЖЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МАЙНА (АКТИВІВ) БАНКУ ШЛЯХОМ БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО ЙОГО ПРОДАЖУ 12.10.2017

13.10.2017

З метою виконання рішення Комітету з питань організації продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за №30/16 від 08.04.2016 Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» повідомляє, що продовжує продаж активів (основних засобів) банку шляхом безпосереднього його продажу фізичним та/або юридичним особам чи на комісійних які не використовуються банком. 

Ознайомитись з майном виставленим на безпосередній продаж (Додаток) можна в робочі дні з 10.00 до 13.00 години та/або з 14.00 до 16.00 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером телефоном 044-201-11-50.

Майно знаходиться за адресами: 02098, м. Київ, вул. Дніпровська Набережна, 13.

Для участі в безпосередньому продажу зацікавлена особа надає заяву за встановленою формою, де вказує об’єкт продажу і ціну за якою вона готова його придбати. Кожному учаснику безпосереднього продажу буде надано номер подавача заяви при реєстрації. Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Банку приймається рішення про продаж майна, за найвищою запропонованою ціною, проте, яка не може бути нижчою початкової ціни продажу, що затверджена Фондом гарантування  вкладів фізичних осіб.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає.