Людям з порушення зору Звичайна версія

Офісні приміщення у Києві на Дніпровській набережній виставлені на перші торги

18.06.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 липня 2018 року у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень у Києві – колишнього відділення банку на вулиці Дніпровська набережна, 13. Актив перебуває на балансі ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» та на торги виставляється уперше. Початкова ціна реалізації – 32,21 млн грн.  

На продаж виставлено нежитлові приміщення загальною площею 1771 м2, що розташовуються у Києві за адресою Дніпровська набережна, 13. Колишнє відділення банку обладнано усіма інженерними мережами, частина офісів – сьогодні перебувають в оренді.  

Крім нерухомості до складу лоту також входять меблі, кондиціонери, системи відеонагляду тощо. Загалом – 450 одиниць основних засобів.

Публічний паспорт активу із описом виставленого на продаж об’єкту – за посиланням.

Аукціон з продажу відбудеться 13 липня у системі ProZorro.Продажі. Умови участі у торгах доступні за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі.

Початкова ціна продажу – 32 214 815,33 грн.

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 20:00 12 липня 2018 року.

Інформацію про торги з продажу активів неплатоспроможного банку можна знайти на Офіційному сайті Фонду http://www.fg.gov.ua/ , на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.